Varför har Kung Pow-Ola och Johan äppleförbud?

Läs intervjun »

 
Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 

Läs om författare och illustratörer (klicka på första bokstaven i efternamnet):

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Ellen Karlsson

Ellen Karlsson

"Först ville jag inte lära mig att läsa för jag trodde att mina föräldrar skulle sluta att läsa högt för mig." Ellen berättar om sin barndom som fylldes med massa böcker. Och vi pratar såklart om samlingsvolymen Boken om Selma. Läs intervjun

Effie Karabuda

Effie Karabuda

Effie skriver om spel på Aftonbladet.se men har också intervjuat en mängd spelare, designers, animatörer, programmerare i boken Gamer.

Läs intervjun med Effie  »

Lene Kaaberbøl

Lene har skrivit serien om Skämmerskans dotter och serien om Katriona som börjar med Silverhästen men också hästböcker för bokklubben Pollux och 5 böcker om tjejerna i W.I.T.C.H.

Läs mer om Lene »

Ylva Karlsson

"Efter ett par misslyckad försök med att åka på seglarläger for jag tretton år gammal på mitt första skrivarkollo. Det var underbart."

Läs mer om Ylva »

Katarina Kieri

"Ibland när det går trögt med skrivandet och ingenting känns bra, brukar jag fantisera om att jag blir intervjuad i en massa tv- och radioprogram för att jag har skrivit en alldeles fantastisk bok. Då brukar det genast gå lite bättre."

» Läs mer om Katarina Kieri

Niklas Krog föddes som lillebror till Jens i Lund år 1965. 1972 flyttade hela familjen till Stockholm, till ett område som heter Alvik. En stor blyghet gjorde att Niklas till en början begravde sig i böcker, sedan lurade en kompis med honom på en basketträning med Alvik...

Läs mer om Niklas Krog »

Katarina Kuick

Se videon med Katarina »

-1