Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 

 

Klicka här om du vill tillbaka till Julkalendern. Bilden visar 8 figurer med tomteluvor som slår in paket, kokar gröt, stöper ljus och läser önskelistor.

Lucka 20

Vinn en bok

 

Böckerna du kan vinna har vi fått från förlagen. De kan vara stämplade med recensionsex. eller läseex.
Tack till: Rabén & Sjögren, Egmont Publishing, Olika, Hegas, HarperCollins, Alfabeta, Argasso, Nypon, Bonnier Carlsen, Opal, Schildts & Söderström och B. Wahlströms.

Jeanette Milde har ritat Julkalendern.

Grattis Tilda Jonsson i Örebro. Du vann dagens bokpaket!

De sista barnen på jordenDe sista barnen på jorden
av Max Brailer och Douglas Holgate
 

För 42 dagar sedan var Jack Sullivan en föräldralös 13-åring i en trist stad. Nu bor han i en trädkoja och slåss mot monster och zombies som invaderat staden. Alla andra har flytt, inklusive hans fosterföräldrar. Jack hoppas att bästa kompisen Quint finns kvar i stan. För det är lättare att överleva om man är fler som kan slåss mot moster och tänka ut coola vapen. Jack ska bara fixa walkien så han kan anropa Quint. Då behövs en liten skruvmejsel. I affären där sådan finns bor också värsta monstret – en Blarg. Nu gäller det att vara listig och ha precis rätt vapen!
Livet efter zombieapokalypsen är inte lätt, men Jack tycker att det är spännande. Innan var han ingen – nu ska han visa att han minsann är en cool actionhjälte och den häftigaste utmaningen är att rädda June som troligen är instängd i skolan.
Boken är full med teckningar och pratbubblor.

Vi skickar med del 2 också. Den heter De sista barnen på jorden och zombieparaden

Helena Dahlgren har översatt boken. Läs en intervju med henne  »

-1