Hoppa direkt till innehåll

Barnens bibliotek får en ny webbplats!

Visste du att Barnens bibliotek har funnits i över 25 år? Ibland behöver en sajt uppdateras och förändras och nu är det dags för oss.

10 oktober, 2023.

 

Just nu jobbar vi på Barnens bibliotek med att ta fram nytt utseende och modernare teknik för att förbättra din upplevelse på vår sajt. Vi har träffat många barn som har fått berätta hur de använder vår webbplats och de har bland annat tyckt till om vilka färger vi ska ha på den nya sajten.

 

Spara favoritböcker utan inloggning

Vi tror att du kommer att känna igen dig på vår nya webbplats. Det allra mesta av vårt innehåll är kvar. 

En förändring är att vi tar bort vår inloggning och Mitt krypin. Du kommer inte längre kunna skriva boktips eller berättelser i Skrivboken. Tänk på att logga in och spara alla dina texter innan årsskiftet, sedan kommer allt att tas bort. Från och med nu kommer vi att sluta godkänna och publicera fler berättelser eller boktips.

En nyhet är att du fortfarande kan spara dina favoritböcker - utan att vara inloggad! Bra va! Du kommer också kunna fortsätta att skriva bokrecensioner. Vi kommer att ha fler nya roliga saker, men dom får du se när sajten är klar.

 

På grund av det stora sajtutvecklingsarbetet uppdaterar vi inte webbplatsen lika ofta under hösten och vintern.

Nya barnensbibliotek.se kommer att lanseras i början av nästa år.

Har du några frågor? Kontakta oss gärna!

ljusgrön bakgrund med Barnens biblioteks nya logogtyp.
...

Fixa en egen vimpelgirlang inför festen

 

Planerar du inför ett kalas? För att få total festfaktor krävs en girlang. En sådan kan du enkelt och snabbt fixa själv! 

Till instruktionerna

-1