Hoppa direkt till innehåll

Referensgrupper sökes

Vill du vara med och tycka till om vårt arbete på Barnens bibliotek? Vi söker referenspersoner som kan vara med och påverka Barnens biblioteks utveckling framöver.

 

Under 2021-22 befinner sig Barnens bibliotek i en spännande utvecklingsfas där du och din kompetens är av betydelse. Därför söker vi ständigt efter personer som vill delta i en referensgrupp. Idag tror vi att du arbetar läs- och skrivfrämjande med unga i åldern 8-14 år inom skola, bibliotek eller annan verksamhet. Vi vill att du deltar på möten ungefär en gång varannan månad för att med din kompetens och erfarenhet utbyta idéer med andra referenspersoner och dela era synpunkter på vår sajt och verksamhet. Våra möten kommer att ske digitalt. 

 

Är du intresserad av att delta?

Hör av dig till info@barnensbibliotek.se med rubrik "Referensgrupp" där du kort beskriver dig själv och var du arbetar idag. Du får gärna även beskriva din relation till Barnens bibliotek idag och vad din eventuella första synpunkt om vår sajt och verksamhet skulle kunna vara. 

 

Arbetar du med en bokklubb för unga?

Vi söker även i nuläget en bokklubb för ungdomar i åldern 12-15 år som ytterligare en referensgrupp. Vi tror att ungdomar i tonårsåldern har många intressanta och spännande idéer vad en sajt för de som är något yngre än de själva bör innehålla. 

Hör av dig till info@barnensbibliotek.se med rubrik "Referensgrupp bokklubb" där du kort beskriver dig som ansvarig för bokklubben samt hur många deltagare ni är. Tillsammans med er diskuterar vi hur upplägget kan se ut under 2021. 

Vill du som klasslärare eller bibliotekarie vara med och påverka sajtens utvecklings tillsammans med en barngrupp i åldern 9-12 år är det också intressant för oss. Hör av dig till info@barnensbibliotek.se med rubrik "Referensgrupp barngrupp".

Vill du vara med i vår referensgrupp? Foto: Pawel Czerwinski/Unsplash

Foto: Pawel Czerwinski/Unsplash

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
-1