Hoppa direkt till innehåll

Referensgrupper sökes

Vill du vara med och tycka till om vårt arbete på Barnens bibliotek? Vi söker referenspersoner som kan vara med och påverka Barnens biblioteks utveckling framöver.

 

Under hela 2022-2023 befinner sig Barnens bibliotek i en spännande utvecklingsfas där du och din kompetens är av betydelse. Därför söker vi ständigt efter personer som vill delta i en referensgrupp.

Idag tror vi att du arbetar läs- och skrivfrämjande med unga i åldern 8-14 år inom bibliotek, skola eller annan verksamhet. Vi vill att du deltar på möten ungefär en gång varannan månad för att med din kompetens och erfarenhet utbyta idéer med andra referenspersoner och dela era synpunkter på vår sajt och verksamhet. Våra möten kommer att ske digitalt. 

 

Är du intresserad av att delta?

Hör av dig till info@barnensbibliotek.se med rubrik "Referensgrupp" där du kort beskriver dig själv och var du arbetar idag. Du får gärna även beskriva din relation till Barnens bibliotek idag och vad din eventuella första synpunkt om vår sajt och verksamhet skulle kunna vara. 

 

Arbetar du med en bokklubb?

Vi söker även i nuläget en eller flera bokklubbar i Västra Götalandsregionen för barn i åldrarna 8-12 år som ytterligare en referensgrupp. Vi vill kunna fråga barnen direkt om deras intressen och hur vi ska utarbeta fler aktiviteter som är relevanta för dem. Vi kommer gärna och besöker er under en eller flera av era bokträffar. 

Hör av dig till info@barnensbibliotek.se med rubrik "Referensgrupp bokklubb" där du kort beskriver dig som ansvarig för bokklubben samt hur många deltagare ni är. Tillsammans med er diskuterar vi hur upplägget kan se ut under 2023. Samtyckesavtal med vårdnadshavare kommer att skrivas innan ett första besök.

 

Vill du tycka till? 

Vi är alltid tacksamma när besökare kontaktar oss med positiv och konstruktiv feedback eller önskemål om nytt innehåll. Tveka aldrig att höra av er! 

Hör av dig till info@barnensbibliotek.se 

Vill du vara med i vår referensgrupp? Foto: Pawel Czerwinski/Unsplash

Foto: Pawel Czerwinski/Unsplash

-1