Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Så länge vi båda andas
Författare:
Stephenie Meyer
Utgivningsår: 2009
Förlag: B Wahlströms
ISBN: 9789132156137
Kategori: Ungdom
KärlekSpänning

Så länge vi båda andas

av Stephenie Meyer

12 Fjärilsröster
Bella har en önskan. Hon vill bli odödlig, och leva med sin första och sista kärlek för alltid. Men Edward har vissa krav. Han begär att hon ska gifta sig med honom innan han gör henne till vampyr. Bella går så småningom med på den fåniga idén, och några veckor senare är Bellas mage märkligt stor. Hon inser att hon är gravid, men fostret ter sig inte som det ska. Hon kämpar för sitt liv, och hon har viljan att överleva den svåra kampen för hennes stora kärlek, och för hennes barn. Men kommer hon att orka? Om hon inte klarar en förlossning, hur ska hon då klara livet som vampyr? Kanske borde hon lyssnat på Edward tros allt? Eller kommer det att bli så perfekt som hon önskat? Hon kan i alla fall vara säker på att hon kommer att leva med sin Edward för all framtid, eftersom deras äktenskapslöften lyder: "Jag kommer att älska dig så länge vi båda andas". Vi får drömma oss bort med Bella och Edward ännu en gång i den sista och avslutande delen av Stephenie Meyers twilight-serie.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Ellie, 12år
Hela den här serien är helt f**tastisk! Jag tycker att Bella och Edward är det bästa paret i hela världen. När jag läste boken kunde jag inte sluta, vart jag än gick hade jag med mig boken. Det är som om jag känner dom. Twilight har blivit mitt liv!
»Madisen, 10år
Tre ord: världens bästa böcker. Stephanie Meyer är helt klart bäst!!!
»Inez, 11år
Den är såååå sjukt bra!! (Såklart efter som den handlar om Bella och Edward!!) Jag har blivit förälskad i BÅDE Edward och Jacob nu!! Jag har precis sett den första filmen; Twilight, när Bella och Edward blir kära... Jag kan inte sluta tänka på den!! //Inez
»AnnA, 13år
Stephenie Meyer är den bästa författaren i världen! Älskar alla hennes böcker! Hon är en stor förbild för mig. kan inte sluta läsa! Såååå braaaaaaaaaaaaa!!!
»Pernilla, 12år
Jag älskar den här boken. Stephenie Meyer måste vara den bästa författaren. Det är den bästa boken av alla. Stephenie beskriver allt så bra, jag får upp bilder i huvudet, nästan som om jag skulle ha varit med i boken och sett allt.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1