Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
I mästarens skola
Författare:
Maya Snow
Serie: Samurajens döttrar Del: 1
Utgivningsår: 2008
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 9789163852947
Kategori: Ungdom
Förr i tidenÄventyr

I mästarens skola

av Maya Snow

12 Fjärilsröster
Kimi och Hana är döttrar till en jito, en slags länsherre. Deras far tycker att alla flickor ska kunna försvara sig och de tränas i kampsporter. Det blir deras räddning när deras farbror mördar nästan alla i hushållet. Mor och yngsta brodern hinner fly men ingen vet var de är. Kimi och Hana måste klara sig själva och hålla sig undan farbroderns samurajer som letar efter dem. För att ha en chans att överleva förklär de sig till pojkar och söker till en samurajskola. De får inte plats som elever men erbjuder sig att jobba som tjänare. Spännande och hemsk historia från 1200-talets Japan. Man måste nog tycka det är lite intressant med kampsporter förstås. Första delen i en ny serie Samurajens döttrar.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Sofie, 20år
Läste den här serien när jag var lite yngre och älskade den. Ville läsa böckerna igen nu när man är lite vuxnare och jag älskar fortfarande den. Ligger på min Top 10 lists
»=D, 12år
Den e helt ok o ja e glad att just tjejerna övervinner allt, hade inte vart samma sak om te .x deras lillebror gjorde allt de.
»Mira, 11år
Den var rätt bra, men inget fantastiskt.
»My Kim, 10år
den är suuuuuuuuper bra jag vill läsaden hella tiden när jag har läst ut jag holler ppå att läsa den så nu har jag läst 5 gånger

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1