Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Kameleontpojken
Författare:
Bengt-Erik Engholm
Utgivningsår: 2007
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 978-91-638-5603-7
Kategori: Ungdom
Förr i tidenÄventyr

Kameleontpojken

av Bengt-Erik Engholm

12 Fjärilsröster
När Moa ser kameleontpojken på cirkusen bestämmer hon sig. Hon ska rymma från fosterhemmet där ingen ändå bryr sig om henne. Hennes pappa är försvunnen i kriget och mamman sörjer så hon hamnat på sjukhus dårhuset. En eldslukerskan tar hand om Moa och tillsammans letar de jobb på kringresande cirkusar. Hela tiden fundera och längtar hon efter att få se kameleontpojken igen. Men mest av allt längtar hon efter pappa.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Bokslukaren<3, 12år
Jag ääääääällllllssssskkkkkkkaaaaaarrrrrr den här boken!
»Eden, 11år
Den här boken är verkligen jättebra den var så himla gripande och spännande man kunde verkligen inte lägga ifrån sig den. Så du borde läsa den! PS. Om du har läst cirkusflickan och du tycte den var bra då måste du läsa den här!
»Nikolina, 10år
Den här boken är bra och handlar om Moa och hennes mamma/mycket mer. Den är spänande och handlar mycke om vänskap,kärlek och hur svårt det kan vara att leva. Jag tycker att du ska läsa den här boken.
»Madvis, 12år
"Boken är bra. Men det känns som om någonting fattades... Den liksom halkade lite mot slutet. Synd, den hade stor potencial. Men jag rekommenderar den i alla fall, för bra var den."

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1