Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Ingo
Författare:
Helen Dunmore
Utgivningsår: 2007
Förlag: Damm Förlag
ISBN: 978-91-7130-475-9
Kategori: Kapitel 9-12

Ingo

av Helen Dunmore

12 Fjärilsröster
De har haft en minnesceremoni för pappa, men varken Sapphire eller hennes bror Conor kan tro att pappa verkligen har drunknat. Sapphire minns hur pappa en gång berättade om en man som lämnade sin människofamilj och följde med en vacker sjöjungfru till havsfolket. Sådant händer förstås inte i dagens Cornwall! Men varför visste pappa så mycket om havsfolket? Både Sapphire och Conor känner att något lockar på dem därute från klipporna ...

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationen 

Vad tycker andra om boken?

», -1år
Denna boken, bara MÅSTE alla läsa! På ett sätt är den lite läskig för man blir liksom förtrollad av den, som Sapphire i boken! Man kunnde riktigt känna doften av hav, man ville bara vara där och få hoppa och leka på vågorna och prata med delfinerna på RIKTIGT! Boken handlar om Sapphire och hennes bror Conor som råkar ut för något förfärligt, deras far försvinner! alla tror att han är död men både Sapphire och Connor vet, ja de skänner att han fortfarande är vid liv, någonstan där ute under vattnet i havet... I undervattens världen Ingo träffar Connor en i "havsfolket" som luftmänniskorna säger. Connor träffar Elvira och Sapphire Faro! De råkar ut för fantastiska saker i en annan värld i en annan tid! Och inte förren de kommit upp på land igen vet de hur lång tid de varit borta! Detta är en fantastisk bok som man inte kan sluta läsa och när man läser den är det säkert, ja då vet man att det FINNS en undervattensvärld ingen tvekan om saken! LÄS DEN!

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1