Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Ingen är så söt som du ;-)
Författare:
Siv Widerberg
Utgivningsår: 2006
Förlag: B4 press
ISBN: 9789185189250
Kategori: Ungdom, Boktips på teckenspråk

Ingen är så söt som du ;-)

av Siv Widerberg

12 Fjärilsröster
Man ska aldrig träffat en okänd chattkompis ensam. Det vet 14-årige Sofie men hon är ju så kär. Den trevliga 16-åringen visade sig vara en medelålders våldtäktsman. Sofie lyckas fly men händelsen plågar henne så att hon blir sjuk. Bästa kompisen Emine är den enda som lyckas få Sofie att berätta och hon lovar att sätta dit gubben - men hur ska det gå till?

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

», -1år
Sofie hade chattat med en kille som sa att han var typ arton år och hette Per. Han gillade att skriva dikter, precis som Sofie. Sofie och Per chattade om allting och han verkade jättegullig. Sofie hade skickat några bilder på sig själv till honom, men hon hade inte fått se några bilder på Per, för han sa att han var ful. Sofie och Per bestämde sig för att träffas i verkligheten. När Sofie kom till den platsen som bestämt sig för att träffas på, så stod där bara en vuxen man. Han sa att han var Pers pappa och Per hade blivit sjuk, men Sofie kunde ändå följa med hem och träffa honom. Sofie följde med i bilen och dom åkte till ett hus. Han bjöd in henne, men när hon gått innanför dörren så började han krama henne jättehårt och släppte inte henne. Sofie försökte ropa på Per, men det var lönlöst, för han fanns inte på riktigt. Hela tiden hade hon bara chattat med en pedofil. Sofie lyckades slita sig och sprang därifrån. Sofies kompis; Emnie, märkte att något hade hänt och Sofie berättade om allt som hade hänt. Emnie berättar för sin mamma och dom försöker tillsammans med en gubbe; Eskil, hitta pedofilen och anmäla honom, genom att låtsas vara tonårsflickor på internet.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1