Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Kom tillbaka
Författare:
Jonas Carlström
Utgivningsår: 2016
Förlag: Idus Förlag
ISBN: 9789175774343
Kategori: Ungdom
Förr i tidenÄventyr

Kom tillbaka

av Jonas Carlström

12 Fjärilsröster
Wille får ett fantastiskt och lite konstigt erbjudande. En projektgrupp under statsministern har länge jobbat på att få fram ett sätt att snabbt resa i rummet, men det enda projektet lyckats med är att resa i tiden. En hund och en vuxen har rest flera gånger men nu är det dags att ta ett steg vidare i projektet. Wille ska resa till vikingatiden - år 995. Inför resan får han undervisning i vikingatidens språk, runor och vanor så han ska smälta in när han kommer dit. Han ska bara observera och filma på gården och de tre som bor där. Inte ta kontakt och absolut inte lämna kvar nåt eller ta med nåt därifrån. Då kan världens historia förändras för alltid. Enkla och tydliga regler, men oj så svåra att hålla. Wille gör precis det han inte får göra och det får konsekvenser.
 
 

Vad tycker andra om boken?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1