Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Bellas Band
Författare:
Tomas Dömstedt
Illustratör:
Martin Rebas
Serie: Bella Del: 1
Utgivningsår: 2006
Förlag: Bokförlaget Hegas
ISBN: 91-86651-48-X
Kategori: Kapitel 9-12, Boktips på teckenspråk
Musik

Bellas Band

av Tomas Dömstedt

12 Fjärilsröster
Hemma i garaget sitter Bella och trummar och slår. Plötsligt finns melodin där. Och texten. En rocklåt. Nu måste Bella bara göra det hon länge velat helst av allt: Hitta en elgitarrist, en basist, en sångare och bilda ett rockband.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»havsa, 10år
Vi läser den här boken som högläsnings bok den är jätte bra!(asså i skolan)Jag rekommenderar verkligen den!!!!! ,den är inte alls så tjock men inte så liten heller du/ni komer inte ångra dig/er :)
», -1år
Den handlar om en flicka som heter Bella som ska skapa ett band. Men deras första spelning går inte så bra så en av medlemmarna hoppar av. Men sen så kommer en kille som bella gillar med i bandet och deras spelning går jätte bra. Boken var väl sådär bra.
», -1år
Bella älskar att spela trummor. Hon har ett eget trumset och spelar jätteofta, och hon är bra på det. Hon vill vara trummis i ett band. Men det finns ett problem: Det finns inget bra band som söker en trummis. Skolan har ett band som kallar sig för Bad Taste. Dom är urkassa. Det finns bara en sak att göra: Starta ett eget band. Bella frågar Amanda, som spelar bas och Tove, som spelar gitarr. Båda vill vara med. Dom kallar sig för Bellas band. Tove får sjunga. Det låter sådär, men det är ok. Helt plötsligt vill inte Tove vara med i bandet längre. Hon ska bli sångerska i Bad Taste istället. Bella gillar en kille som heter Isak. Isak kan spela lite gitarr, men inte så bra. Men sjunger, det gör han bra! Isak får vara med i Bellas band, och ta Toves plats. Jag tycker att boken var bra. Det gick snabbt att läsa den och den blev aldrig tråkig. Det borde komma en uppföljare!
», -1år
boken handlar om Bella och hennes två kompisar som ska göra ett band. Och jag tyckte den var bra
», -1år
Bella sitter ensam och spelar trummor hemma i garaget. Hon drömmer om att vara med i ett band. Men hon vet inte något bra band som behöver en trummis. Därför finns det bara en sak att göra starta ett eget band.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1