Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Tusen gånger starkare
Författare:
Christina Herrström
Utgivningsår: 2006
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 9789163852503
Kategori: Ungdom

Tusen gånger starkare

av Christina Herrström

12 Fjärilsröster
"Ni tjejer är så passiva, ni behöver ta mer plats", säger lärarna. Vadå, de är väl en helt vanlig klass? Med gapiga men charmiga killar, och med den sexiga Mimi i spetsen för tjejernas innegäng. Men i nian kommer Saga till klassen. Hon sätter fingret på ojämlikheterna. Och med det utmanar hon inte bara killarna utan också de hycklande lärarna, som i alla år har låtit killarna ta det största utrymmet. Det blir ett omskakande läsår för alla.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»jojo, 15år
den är sämst, skulle inte rekommendera till någon. den är tråkig och det händer ingenting, huvudpersonen signe är den tråkigaste människan att läsa om.
», -1år
Boken handlar om en klass som har olika indelningar om man är tönt eller tuff. Men en dag så kommer en tjej till klassen och då förendras allt.
», -1år
Det handlar om en tjej som heter Signe och gå i en skola där lärarna favoritiserar killarna i klassen, dom märker inte någonting förren Saga kom till klassen, hon förde med sig styrka till tjejerna och dom börjar protestera mått lärarna för att få mer jämlikhet i klassen.
», -1år
Bokenhandalr om flickan Signe som går i nian. I hennes skola är det dom tuffa för sig óch nördarna för sig. Men när den världsvana Saga kommer till klassen ändras allt. Jag tycker denna boken är jättebra för den beskriver hur vardagen i skolan kan vara. Denna boken rekommenderar jag verkligen!

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1