Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Pärlfiskaren
Författare:
Karin Erlandsson
Serie: Legenden om ögonstenen Del:
Utgivningsår: 2018
Förlag: Schildts & Söderströms
ISBN: 9789515246561
Kategori: Kapitel 9-12
FantasyÄventyr

Pärlfiskaren

av Karin Erlandsson

12 Fjärilsröster
Miranda är den bästa pärlfiskaren av alla. När hon dyker hittar hon fler pärlor än andra. Förr dök hon med sin pappa, men han gav sig iväg för att leta efter den vackraste pärlan av alla, ögonstenen. Ingen som gett sig iväg efter den har kommit tillbaka. Drottningen vill så hemskt gärna ha den och om någon ska kunna hitta den, är det Miranda. Helst vill hon leta ensam, men hon ombeds ta med sig en liten flicka, som också är pärlfiskare och föräldralös. Legenden säger att ett litet barn är skydd mot det som gör att man inte kan släppa tanken på ögonstenen, så Syrsa får följa med. Deras färd blir lång och många gånger vill Miranda lämna flickan. Men Syrsa kan höra pärlorna sjunga. Kan hon också höra ögonstenen? Kanske är Syrsa hennes enda chans att hitta ögonstenen?

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1