Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Lära hundar simma
Författare:
Katarina Widholm
Illustratör:
Jens Ahlbom
Utgivningsår: 2018
Förlag: Kikkuli Förlag
ISBN: 9789188195623
Kategori: Kapitel 9-12

Lära hundar simma

av Katarina Widholm

12 Fjärilsröster
Det är skolavslutning och fröken säger att när hösten kommer och de börjar i trean ska alla kunna simma 25 meter. Olle blir iskall i magen. Olle kan simtagen och vet precis hur man gör. Men sen är det där med att göra det. Det är liksom så svårt. I skolan, i badhuset har han gjort det rätt flera gånger. Fröken säger att han bara behöver träna lite. "Framförallt på att inte vara så ängslig", säger hon. Olle fattar ungefär hur det går till att träna på simningen men vet absolut inte hur man tränar på att inte vara ängslig. Helst skulle han vilja resa till Turkiet och lära sig simma men nu blir det till sjön hos Gunilla och Åke de reser till.
På landet får nya vänner. Ninni, en annan Olle och en tant som ser ut som ett flöte. Liksom en svart hund med snälla ögon som inte heller kan simma.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1