Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Linas kvällsbok
Författare:
Emma Hamberg
Utgivningsår: 2003
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 91-0-010093-5
Kategori: Ungdom

Linas kvällsbok

av Emma Hamberg

12 Fjärilsröster
Lina är 15 år och skriver dagbok. Du får läsa om när hon blir kysst första gången och om hur Linas sexdebut gick till. Lina är en ung kvinna som växer sig stark och blir medveten om vilka krav hon kan ställa och hon lär sig att säga nej. Dessutom lyssnar hon inåt i stället för att lyssna på alla andra.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

», -1år
Det handlar om Lina på 15 år som skriver i sin dakbok om vad som händer. Hon ljuger om allt, favoriträtt, och säger att hon alltid är kär i rätt kille, rå lögn, och framföralt ljuger hon olm sitt sexliv. Lina har lite problem med sina kompisar somljuger för henne, och hon blev kär i helt fel kill, Danne. Efter ett tag träffade Lina Ivar som gick i sjuan och hon blev stört kär i honom, Det visste hon inte riktigt hur hon skulle förklara. först visst hon att hon skulle förklara att Danne var en idiot, och sen var hon tvungat att berätta för Ivar att hon var kär i honom, svårare kunde det inte bli, men det blev det, väldigt svårt. Jag tyckte om boken, den lärde mig mycket om den.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

SNART ÖPPNAR VI VÅR NYA KATALOG! VILL DU TESTA REDAN NU - KLICKA HÄR?

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1