Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Marie och Mårten i Nya världen
Författare:
Maj Bylock
Utgivningsår: 2003
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 91-29-65842-x
Kategori: Boktips på teckenspråk, Ungdom
Förr i tiden

Marie och Mårten i Nya världen

av Maj Bylock

12 Fjärilsröster
Marie och Mårten vill leva tillsammans och bestämmer sig för att fly från Sverige. Året är 1628 och resan till Nya världen blir lång och besvärlig. Livet på ön Manhattan blir inte heller lätt och det som skrämmer Marie mest är indianerna. Del 5 i vallon-serien. 11 år och uppåt.

Författaren har även skrivit detta:

 

Om boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

», -1år
Den hanlar om Marie, Mårten och den lilla pojken Henry. Marie och Mårten ska åka till nya värden. Henry och hanns mamma är också med på båten, men när Henrys mamma ska gå på båten så går hennes kappa sönder.Marie erbjder sig att laga kappan åt Henrys mamma. Men på båten händer det något hämskt det kommer sjörövare.Jag tycker att boken var JÄTTEBRA!!
», -1år
Marie och Mårten vill leva tillsammans och bestämmer sig för att fly från Sverige. Året är 1628 och resan till Nya världen blir lång och besvärlig. Livet på ön Manhattan blir inte heller lätt och det som skrämmer Marie mest är indianerna.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1