Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Fotoalbumet
Författare:
Laura Trenter
Illustratör:
Katrin Jakobsen
Utgivningsår: 2003
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 91-88879-43-7
Kategori: Boktips på teckenspråk, Kapitel 9-12
DeckareÄventyr

Fotoalbumet

av Laura Trenter

12 Fjärilsröster
Gilbert är 13 år och hans pappa är död. Mamma vill inte prata om pappan men Gilbert vill ha en bild av honom. En mystisk katt leder honom till ett fotoalbum på vinden. Det är något konstigt med texterna i albumet och det finns ett samband mellan Linn, Gilbert, Gilberts pappa och den märkliga tanten Greta. Gilbert får inte en bild på sin pappa men han får en uppfattning av sin pappa när han hör historien om honom.

Författaren har även skrivit detta:

 

Om boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»🐼🐱🐶🐯🐻🐙🐳🐯🐭🐸🐰&, 10år
Jag tyckte boken var bra!!🐼
», -1år
Det är någonting mycket märkligt med vinden. Gilbert har alltid vetat det. Ända sen pappa dog har den både lockat och skrämt. Han känner på sig att om det är någonstans han kan få veta mer om sin pappa så är det där. En dag börjar konstiga saker att hända, en mystisk katt som dyker upp på omöjliga ställen, en gammal gumma tycks kunna läsa hanns tankar. Och plötsligt hittar han ett av pappas gamla fotoalbum! Men det är någonting med bilderna som inte stämmer, han kan bara inte komma på vad det är...
», -1år
Boken handlar om en kille som heter Gilbert och hans pappa är död men en dag börjar det hända konstiga saker och helt plötsligt hittar han sin pappas gamla fotoalbum med massa konstiga bilder.
», -1år
boken handlar om gilbert, vars pappa dog i märkliga omstendigheter. nu ska gilbert och linn försköka lösa fallet. ett tips, kolla inte bilderna innan du läser!
», -1år
Det handlar om en pojke som har sin pappa död. Men en dag händer det någonting mystiskt......

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

SNART ÖPPNAR VI VÅR NYA KATALOG! VILL DU TESTA REDAN NU - KLICKA HÄR?

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1