Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Brorsan är kung!
Författare:
Jenny Jägerfeld
Utgivningsår: 2016
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129699036
Kategori: Kapitel 9-12
Kompisar

Brorsan är kung!

av Jenny Jägerfeld

12 Fjärilsröster
Måns och hans mamma ska bo i Malmö under sommaren. Hans mamma har inget vanligt jobb utan gör röster till animerade filmer. Måns tycker att Malmö verkar helt okej förutom att mamma skaffat en barnvakt. Han som är 11 år ska bli vaktad hela sommaren, pinsamt! Men sedan träffar han Mikkel. Och när Mikkel kom på det där med blodsbröder började Måns nästan gråta. Det var första gången någon kallat honom bror. Måns föddes med snippa istället för snopp och trots att han själv alltid vetat att han är kille verkar många andra ha svårt att fatta det. Därför gjorde ordet brorsan, eller bruschan som Mikkel uttalade det, honom så otroligt glad.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Ebba, 11år
Jag tyckte att boken var jättebra och lite annorlunda!:)
»Bibliotekatla, 26år
En f**tastisk bok som får mig att vilja åka till Malmö, sola och åka skejtboard! Detta är en rolig, knasig bok som handlar hur det är att komma till en nya plats, få nya vänner men gamla hemligheter. Betyg: 4/5

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1