Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Dit ljuset inte når
Författare:
Annika Thor
Utgivningsår: 2015
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 9789163884405
Kategori: Boktips på teckenspråk, Kapitel 9-12
Förr i tiden

Dit ljuset inte når

av Annika Thor

12 Fjärilsröster
Johan växer upp på ett fattigt barnhem och vet ingenting om sin riktiga familj. Han rymmer och klär sig som flicka för att komma undan. Som Johanna får han plats som påkläderska hos ett resande teatersällskap. En fin officer sitter ofta i publiken men han tittar inte på föreställningen. Hans kalla ondskefulla ögon stirrar på Johan.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»Nova Bard , 11år
Jag tyckte boken var superbra. När jag läste i slutet blev jag berörd. Jag kunde inte sluta läsa. Man fick veta vad som hände förr i tiden. Och hur grymt livet kunde vara för ett barn. Jag tycker att Annika Thor är en jätte duktig författare och jag rekommenderar denna boken att läsa den var jättebra!💕
»Elsa Appell, 12år
Boken var jättebra. Man fick en syn om vad som hänt i förtiden runt 1800 talet. Den var samtidigt lite läskig och hemsk för Johan rymde från barnhemmet och han visste att någon var ute efter honom. I slutet fick man reda på vem han egentligen var för han visste inte de. Jag ville bara fortsätta läsa hela tiden för att den var så spännande. Annika Thor är en väldigt bra författare, jag rekommender denna boken.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1