Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Född till hjälte
Författare:
Rick Riordan
Serie: Percy Jackson Del: 1
Utgivningsår: 2005
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 9163846640
Kategori: Boktips på teckenspråk, Kapitel 9-12

Född till hjälte

av Rick Riordan

12 Fjärilsröster
Percy Jackson, tolv år, har ADHD och dyslexi och vet att hans uppfattning om verkligheten inte är som alla andras. När hans klass besöker konstmuseet på Manhattan i New York börjar de mest oförklarliga saker att hända. Hans mattelärare förvandlas till ett monster som vill ta livet av honom. De grekiska gudarna lever, likaså satyrer och andra mytologiska väsen! Percy är själv på sätt och vis en av dem ? och han är född till hjälte. Översättare: Bellis, Anders

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»Lovisa, 12år
Den är bra och så, men man tröttnar efter ett tag!
»iggy, 13år
braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
»Alex <3, 12år
Helt älskade boken. Otroligt roliga namn på kapitlen. som första kapitlet i Percy Jackson .Född till hjälte var: Jag råkar förinta min matematiklärare. Dom som inte har läst Percy Jackson böckerna borde först gå och skämmas i ett hörn och sen springa så fort som möjligt springa till bibloteket!
»Nadja, 16år
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄlskar boken den Har ju allt som en bra bok ska ha humor,spänning och ett o annat månster slags mål.
»Edvin, 12år
Verkligen en av de bästa böckerna jag läst! Den är otroligt rolig också!!! T.ex. kentaurierna kallar sig för "partyponnies" (hälften människa, hälften häst) och fånar sig med partyhattar. När jag bläddrade i boken så såg jag att kapitlen hade så roliga namn, det gjorde att jag ville läsa boken. Nu väntar jag på den fjärde boken, men den är inte översatt än. Till våren kommer första filmen, den längtar jag jättemycket efter!!!

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1