Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Semlan och Gordon. Meningen med ett (mitt) liv
Författare:
Moni Nilsson
Serie: Semlan och Gordon Del: 6
Utgivningsår: 2013
Förlag: Natur & Kultur
ISBN: 9789127136656
Kategori: Kapitel 9-12
KompisarKärlekMusik

Semlan och Gordon. Meningen med ett (mitt) liv

av Moni Nilsson

12 Fjärilsröster
Semlan letar meningen med livet i den här sista delen om Semlan och Gordon. Hon hittar den i Planeten - ett kulturhus för barn och unga. Tillsammans med nya vänner bildar hon ett band. Hon skriver massor av nya låtar som bandmedlemmarna sedan skriver musiken till. På Planeten hittar hon också Marcus så nu måste hon nog bestämma hur hon ska ha det med Kevin och Lino...
Semlan skriver förstås listor - om vad en fjortis är, julen, lycka, saker att inte tänka på... Och så år det lite jobbigt med familjen - eller familjerna. Mamma ska ha tvillingar och behöver flytta till större hus och pappa vill flytta ihop med sin Lotta. Var ska Semlan bo? Vad det är jobbigt att behöva välja!

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Ida Uthberg, 14år
Jag tycker att boken är jätte bra, jag kan rekommendera boken för den som gillar spännande böcker och då menar jag inte deckare och sånt men familje, kärleks böcker.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

SNART ÖPPNAR VI VÅR NYA KATALOG! VILL DU TESTA REDAN NU - KLICKA HÄR?

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1