Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Gör det själv-bok
Författare:
Jeff Kinney
Illustratör:
Jeff Kinney
Serie: Dagbok för alla mina fans Del:
Utgivningsår: 2013
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 9789163875670
Kategori: Fakta, Kapitel 9-12, Kapitel 6-9

Gör det själv-bok

av Jeff Kinney

12 Fjärilsröster
Gillar du att läsa Gregs dagbok, förlåt "loggbok"? Då gillar du säkert att göra din egen bok: där du är både författare, illustratör och huvudperson. Den här "gör det själv-boken" innehåller allt du behöver för att köra igång. Dessutom med bonusmaterial: färgsidor med serier.
Gör ersonlighetstest och kompistest, hitta på regler för din familj och rita ditt släktträd. Försök se in i framtiden, svara på närgångna frågor från Greg (och få goda råd av honom). Lista dina favoriter - och dina "icke-favoriter".
Börja skriva på din självbiografi och rita klart påbörjade serier. Skapa till slut dina egna historier och serier från grunden på de linjerade sidorna och i de tomma pratbubblorna längst bak i boken.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Helen, 1år
Jag tycker att dagbok för alla mina fans är jätte bra böcker det är inte så bra att börja läsa det när man har svårt att läsa så kan man börja med lite lättare böcker te.x lätt att läsa böckerna. PS. Jag vill att författaren till dagboks böckerna ska göra en ny bok

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1