Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
En skejtares dagbok
Författare:
Andreas Soneryd
Utgivningsår: 2004
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 91-88879-57-7
Kategori: Ungdom

En skejtares dagbok

av Andreas Soneryd

12 Fjärilsröster
Under hösten fyller Arvid 15 år. Intresset för skolan är lågt. Han gör sig bäst på en skateboard. I hans huvud rör sig tankar om t ex att gå om hela grundskolan, Biancas söta ansikte och skateboardtricks. När jullovet kommer bränner han och Hempa betygen, men tar kopior först, för säkerhets skull. Arvids mamma säger att han måste plugga på lovet, men han tänker glömma skolan för att komma igen till våren. Känner du igen det?

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationen 

Vad tycker andra om boken?

», -1år
Den här boken handlar om Arvid, som alldrig tidigare haft en tjej men helt plötsligt har han tre stycken på gång. Boken handlar även om Arvid när han misslyckas i plugget och när han skejtar som en gud. Jag tyckte att den här boken var jätte bra jag rekomenderar den verkligen.
», -1år
den är bra i början men i slutet blir denas kass den handlar om atthan behöver kanske gå om alla klasser fast det är inte kul tycker han men ha är bra på historia och att det är världens tråkigaste i plugget men han hittar en tjej som heter bianka somär trevlig och han vill bli av med oskulden så himla mycken omden här boken får en 2 av 5
», -1år
den här boken hanndlar om sex skatborden och skolan.jag tycker denna boken är bra för att den är en tonnors bok.
», -1år
Arvid ska börja nian men han skiter i skolan och tänker mest på att klara olika tricks med skateboarden...det är en as bra bok

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1