Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Huset vid vägens slut
Författare:
Magnus Nordin
Utgivningsår: 2004
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 91-638-4175-4
Kategori: Boktips på teckenspråk, Ungdom

Huset vid vägens slut

av Magnus Nordin

12 Fjärilsröster
En kväll berättar Pierre historien om det ondskefulla huset. Där bodde en gång en familj, en alldeles vanlig familj trodde alla.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»Hilma, 13år
Boken är super bra! Den är spännande, ruskig, rolig och mystisk så samma gång. Man kan verkligen inte släppa taget. LÄS!
», -1år
Inte så långt här ifrån, i närheten av lungnet , finns ett gammalt hus.Ingen vet hur gammalt det är, men det har säkert stått där i över 100 år. Jag ska säga som det är: Det är ett ondskefullt hus. Det känns i luften redan när man när man närmar sig. En fuktig kyla som tränger in under skinnet. En skämd lukt som frånnågot dött och ruttet. Hela huset ropar ut en varning: hit men inte längre... Pierres historia liknar ingen annan av alla de spökhistorier som vi har hört. För det är en liten detalj som gör den mer trovärdig, mer skrämmandeän alla andral Lungnet. det är ett ställe vi känner till. Den här boken är jätte-spännande och man kan inte släppa taget om den jag tycker du ska läsa den!
», -1år
Det här är en spännande bok

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1