Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Den femte vågen
Författare:
Rick Yancey
Utgivningsår: 2013
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129686791
Kategori: Boktips på teckenspråk, Ungdom
Spänning

Den femte vågen

av Rick Yancey

12 Fjärilsröster
Det var inte alls som i filmerna. Inga gröna män med fredliga avsikter. De kom i vågor. Den ena mer fasansfull än den andra. De attackerade med ljudvågor, sjukdomar och naturkatastrofer. Kanske är Cassie den enda som fortfarande är vid liv. Men hon får inte ge upp. Löftet sporrar henne, tvingar henne att ta ett steg i taget. Samtidigt kommer förföljarna närmare. Bara hoppet kan rädda henne.
Det finns 4 trailers för boken.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»Elvira , 13år
Jättebra bok. Spännande romantisk och lite sorglig. Den här boken är en underbar, välskriven och fasansfull tolkning av vad som som skulle kunna hända i framtiden (Om vi har otur). Boken lämnar plats åt läsaren att tänka själv och slutet får en att spinna vidare och undra hur det gick. Personligen tycker jag dock att det fanns vissa ställen i boken som var lite svåra att förstå, men helt klart inget mega problem. Tycker helt klart att författaren borde skriva en 2:a!
»Katherine, 12år
Den är verkligen jätte bra!! Den är jätte spännande och handlar också om kärlek. Men vill veta vad som hände med Evan? Dog han? Tycker att de ska göra en film av det här!
»Tilde, 13år
Superbra bok! Precis lagom med spänning och romantik. Har också massor med twistar.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA KATALOG! - KLICKA HÄR

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1