Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Den gröna cirkeln
Författare:
Stefan Casta
Serie: Legenden om den gröna cirkeln Del: 1
Utgivningsår: 2010
Förlag: Opal
ISBN: 9789172994096
Kategori: Boktips på teckenspråk, Ungdom
FramtidenSkräck

Den gröna cirkeln

av Stefan Casta

12 Fjärilsröster
Fyra ungdomar bor på en internatskola i en inte allt för avlägsen framtid. Det finns inga gullvivor mera och nästan inga fåglar. Bara de äldsta minns hur det var innan vädret blev människornas värsta fiende. Den slutliga katastrofen kommer i form av fruktansvärda översvämningar. Ungdomarna hamnar på ett trädäck som slitits loss och far vind för våg genom vattnet. När det äntligen ljusnar och de når land finner de ett dött rike. En kuslig framtidsvision om överlevnad efter apokalypsen.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»Kimberly, 16år
Jättebra skriven bok, men jag fattar fortfarande ingenting.
»malin, 13år
Det var en väldigt bra bok. Både spännande och lite sorglig. Det finns många ideer om hur apokalypsen kommer att inträffa och hur världen kommer att se ut efteråt, men jag hoppas att det inte blir som i boken.
»hanna, 14år
En mycket speciell bok. den handalade om så mycket. Boken var svår att förstå iblan men det kanske bara var för den var ut över det vanliga. På baksiden har Stefan Casta uttryckigt sig såhär: Jag har länge velat skriva en riktigt ruggig historia, en sån där som får håret att resa sig på armarna. Och det gjorde den. En jätte bra bok.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA KATALOG! - KLICKA HÄR

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1