Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Kanske ett liv
Författare:
Sofia Hedman
Utgivningsår: 2006
Förlag: Eriksson & Lindgren (ingår i Rabén & Sjögren)
ISBN: 9185199559
Kategori: Ungdom, Boktips på teckenspråk
KompisarKärlekSkolan

Kanske ett liv

av Sofia Hedman

12 Fjärilsröster
Det var en lättnad den dagen på högstadiet när Katti fick diagnosen AD/HD. Äntligen fick hon en förklaring till sina våldsamma vredesutbrott och sina problem i skolan. Men lätt är det fortfarande inte. Även på gymnasiets IV-program finns det korkade brudar som provocerar Katti, hon dricker och slåss, och hennes nya pojkvän verkar inte ha något bra inflytande på henne. Vilket slags liv finns det för någon som Katti? Forts. på Jag vill ha ett liv.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

», -1år
Boken handlar om en tjej som heter Katti som träffar en kille som har drog prblem och den kille heter Johan. Johan fråhar Katti om hon vill förlåva sig med honom men sen efter ett tag börjardom bråka och Katti kastar ringen på Johan och går iväg men efter ett par månader letar katti efter honom och dom blir Tillsammans igen. Jag tycker att boken e väldigt bra jag tycker att fler folk borde läsa den..
», -1år
Den handlarom en tjej som heter Katti och hon har väldigt jobbigt i skolan och med sin mamma, hon har också AD/HD! Hon blir tillsammans med en kille som heter Johan och dom förlovar sig. Jag tycker att doken är väldigt bra!

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA KATALOG! - KLICKA HÄR

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1