Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Skräckens cirkus
Författare:
Darren Shan
Serie: Legenden om Darren Shan Del: 1
Utgivningsår: 2006
Förlag: Berghs
ISBN: 91-502-1621-X
Kategori: Kapitel 9-12
ÄventyrSkräck

Skräckens cirkus

av Darren Shan

12 Fjärilsröster
Darren och hans bästa vän Steve har lyckats få biljetter till Cirque de freak en kringresande freakshow, som visar upp både Den skäggiga damen, som kan få sitt skägg att växa ut och sedan krympa igen på kommando, världens glupskaste man, som äter en hel måltid på bara några sekunder och en massa annat. När Darren stjäl den dresserade taranteln från cirkusen blir Steve biten, och bara om Darren kan stjäla motgiftet från den skumme cirkusdirektören Mr Crepsley kan Steve överleva. Men han får betala ett fruktansvärt pris

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»Elin, 13år
Jättebra bok!Den var spännande o en bladvändare. Rekommenderar verkligen denna bok
»Fatima, 12år
den är så spännande och har allt man vill ha i en bok som spänning, lite skräck, överraskningar och jag kunde inte slita mina ögon ifrån boken för att den är så bra. Om man ger den betyg av 10 så är det 1000 av 10 för att den är så bar. Jag rekommenderar den för alla som älskar att läsa, spänning, skräck, överraskningar och ha något att göra.
»Emma, 12år
Jag har nu läst både serien Legenden om Darren Shan och Legenden om Larten Crepsley. Båda var jätte bra serier som jag verkligen rekommenderar till bokälskare.
»Emma, 12år
Jag började läsa den här boken någonstans i höstas, och hade läst klart hela serien på 12 böcker i Januari. Just nu väntar jag på Darren Shans andra serie: Legenden om Larten Crepsley, den verkar också vara en grym serie. Jag rekommenderar den här serien.
»malin, 13år
Den var faktist ganska bra. Jag tror den finns på film också.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA KATALOG! - KLICKA HÄR

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1