Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Anna Larssons hemliga dagbok
Författare:
Petter Lidbeck
Utgivningsår: 2003
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 91-88879-44-5
Kategori: Boktips på teckenspråk, Kapitel 9-12

Anna Larssons hemliga dagbok

av Petter Lidbeck

12 Fjärilsröster
Anna Larsson är 9 år och hon är inte duktig eller populär och i skolan bryr sig ingen om henne. Men hon har en hemlig dagbok. Den som läser Annas hemliga dagbok vet att hon inte är dum. Kan hon få alla andra att se henne som den hon verkligen är?

Författaren har även skrivit detta:

 

Om boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»Sara, 15år
Jag tycker att boken var bra o spännande rolig
», -1år
Boken handlar om Anna Larsson 9 år. Hon har en liten speciel dagbok, hon skriver om vad hon skulle vilja att det var och hur det är mm. Annika ( Pappas flickvän ) tycker att Anna behöver gå hos psykolog. Anna går med på det men redan i skolan blir hon retad och alla frågar varför. Hon går hos psykolog ganska länge men äfteråt tror jag att hon tyckte att det var okej. Hon har två underbart jobbiga syskon också, Per är äldst och Jessica är minst fast jessica har inte samma mamma som Anna har, Annas mamma dog i bröst canser. Om du letar efter en spännande skräck bok så kan du lika gärna bläddra vidare. Men denna boken var bra, lättläst och om man har problem själv kan det kanske hjälpa...
», -1år
Anna Larsson har en dagbok och det är inte vilken dag bok som helst utan det är en dag bok där hon skriver hur hon skulle vilja ha det och hur det är... Anna har lite problem. Hon tex kissar i sängen, blir retad mm. Så Pappan och hans tjej tycker att hon ska gå hos en psykolog. Mamman dog i bröst canser, så hon har bara Pappan kvar men hon har också två underbart jobbiga syskon, den äldste heter Per och Jessica är mindre än Anna. När Anna går hos psykologen får hon hjälp att bli "normal" om man säger så, Men helt plötsligt får hela skolan reda på det och börgar retas änny mera. I Annas dagbok skriver hon som sakt hur hon skulle vilja ha det. Om du vill ha en spännande och läskig bok så kan du ta och bläddra vidare men om du gillar böcker med inte så mycket handling, om en kanske lite om mobbing, psykologer mm.
», -1år
den var bra......den hanlade om en flicka som skriver i sin dagbok om sin fantasi....den var rätt lättläst....
», -1år
Anna Larsson är 9 år och hon är inte duktig eller populär och i skolan bryr sig ingen om henne. Men hon har en hemlig dagbok. Den som läser Annas hemliga dagbok förstår att hon inte är dum?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA KATALOG! - KLICKA HÄR

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1