Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 

Glada barn som visar upp böcker

Tack och hej då!

2015 års omröstning blev den sista för Bokjuryn. Kulturrådet slutade finansiera omröstningen. Men många bibliotek och skolor ordnar egna Bokjuryomröstningar, så hör med ditt bibliotek!

 

Aktuellt - Information för vuxna

Bokjuryn Väst är ett pilotprojekt för att hitta nya former för att driva Bokjuryn i kommunal regi. Göteborgs folkbibliotek, Borås stadsbibliotek och Lilla Edets bibliotek hjälps åt. En urvalsgrupp har tagit fram en affisch med 60 titlar. Bokjuryn väst vänder sig till barn i mellanstadieåldern. 

Vill du också tipsa här om just ditt biblioteks/kommun/skolas variant av Bokjuryn är du välkommen att skicka lite information och kanske en bild till info@barnensbibliotek.se

 

Tack för oss
2015 var sista omröstningen för Bokjuryn i vår regi. Kultur i Väst tackar för allt engagemang ni bibliotekarier, pedagoger m fl lagt på att hjälpa barn till läsupplevelser. Att lyfta barnens egen smak och att visa på en demokratisk process i praktiken har varit kärnan i Bokjuryn sedan den startade 1997.

Har ni frågor kring nedläggningen kontakta Kulturrådet som är de som finansierat Bokjuryn: kulturradet@kulturradet.se Skriv Bokjuryn på ämnesraden så hittar mailet rätt.

I arkivet hittar du vinnarlistor, affischer och lite information kring Bokjuryn.

 

 

Länk till Bokjuryn Väst. En omröstning som Göteborgs folkbibliotek, Lilla Edets bibliotek och Borås stadsbibliotek driver 2017-2018
-1