Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Constables och Toops kistor och kransar
Författare:
Gareth P. Jones
Utgivningsår: 2013
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 9789163875120
Kategori: Kapitel 9-12
Fantasy

Constables och Toops kistor och kransar

av Gareth P. Jones

12 Fjärilsröster
Sams pappa jobbar som begravningsentreprenör. Medan han begraver de döda, försöker Sam hantera att de hela tiden vill ha hans uppmärksamhet. Han har nämligen förmågan att se och höra spöken. När spökena mystiskt börjar spärras in i de levandes hus, hamnar Sam mitt upp i alltihop. Kommer han klara av att hjälpa dem? En härlig blandning av blod, spöken och humor som utspelar sig i det viktorianska England.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationen 

Vad tycker andra om boken?

»Alice, 11år
Den är jätte jätte bra.När jag läste den så blev jag verkligen inne i den jag kunde nästan inte sluta att läsa den. Det är en av dom bästa böcker jag läst jag rekommendera den till alla som vi läsa en bra och läskig bok
»Sara, 13år
Jag rekommenderar starkt att du som läser detta, också läser denna bok. Den är inte speciellt läskig av sig med den är så bra så det inte går att beskriva. Jag älskar boken och Gareth P Jones sätt att skriva på. Tyckte du om boken så rekommenderar jagatt du även läser hans andra böcker som är minst lika bra om inte bättre, bland dem "Familjen Considines förbannelse och "Tvillingarna Thornthwaites testamente".
»lara, 9år
jag och min kompis som heter Filippa ville höra på hela boken men den var för kort så den var tråkig och dålig. den var inte läskig alls så nej vi tycker inte om boken. och vi bryr oss inte om ålders gränsen. och vi tror inte på spöken för det är bara en historia och det finns inte på riktigt. och vi vet inte hur man läser hela boken.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

SNART ÖPPNAR VI VÅR NYA KATALOG! VILL DU TESTA REDAN NU - KLICKA HÄR?

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1