Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Till havs med Black Bird
Författare:
Maria Herngren
Eva Swedenmark
Illustratör:
Boel Werner
Utgivningsår: 2009
Förlag: Opal
ISBN: 9789172993259
Kategori: Kapitel 9-12, Läsa högt
SkrattaÄventyr

Till havs med Black Bird

av Maria Herngren Eva Swedenmark

12 Fjärilsröster
De båda syskonskarorna från Pappasommar är tillbaka. Nu ska de flyttat till Stockholm men har inte hittat nån lägenhet än. Det får bli en båt. Mammorna måste röja ur lägenheterna och barnen blir ensamma på båten. Pappa Ruben ska förstås titta till dom, men så är det ju den där spelningen i Köpenhamn... Kan de klara sig ett par dagar? Såklart, de kan! Bara inte mammorna får veta att de är ensamma på båten. Fast de vet så väl att de inte får, kastar de loss och puttrar ut i skärgården. En dag blir till flera och det är hur mysigt som helst. De kan mycket om båter och sjökort och annat och överallt träffar de på snälla människor som hjälper dom. På en ö pågår en filminspelning. De får hoppa in och jobba ett par dagar. Det är Farligt vatten av Emma Vall som blir film. Undras om det stämmer... Hmm, det får vi kolla upp. Härlig som högläsning!

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

SNART ÖPPNAR VI VÅR NYA KATALOG! VILL DU TESTA REDAN NU - KLICKA HÄR?

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1