Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Gorlans ruiner
Författare:
John Flanagan
Serie: Spejarens lärling Del: 1
Utgivningsår: 2007
Förlag: B Wahlströms
ISBN: 978-91-32-15082-1
Kategori: Ungdom
FantasyÄventyr

Gorlans ruiner

av John Flanagan

12 Fjärilsröster
Will växer upp utan föräldrar. Han vill bli riddare, men är för liten och klen för att komma in på krigarskolan. Wills värld faller samman. Ska han få bli en simpel djurskötare? Men Will får bli lärling hos Halt, spejaren som man knappt ser. Will lär sig behärska spejarnas vapen, och han märker till sin förvåning att han verkar ha talang för att inte määrkas. Kanske kan en spejare spela roll i alla fall?

Gorlans ruiner är den första boken i den spännande bokserien Spejarens lärling. De andra delarna är: Det övergivna landet (del 2), Krigarkungens sal (del 3), Slaget om Skandia (del 4), Den hemsökta skogen (del 5), Macindaws fästning (del 6), Fången i Arrida (del 7), Clonmels kungar (del 8), Sårad i ödemarken (del 9), Kejsaren av Nihon-Ja (del 10), De glömda berättelserna (del 11), Den nya lärlingen (del 12 och sista delen).

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Sanna, 12år
Det är en jätte bra serie och dom går nästan inte att sluta läsa
»Isak , 10år
Det är en jättebra fantasi. Jag måste hitta sexan.
»björn elmberg, 12år
det här är en av de bästa böcker som jag någonsin har läst!den handlar om pojken Will som lämnades utanför en dörr. där växte han upp bland 3 andra barn vars ursprung var okänt. när den dan kommer då han ska välja vad han ska bli så väljer han att bli soldat. men det får han inte. istället stiger en man med en mantel fram och ber om att få ta hand om Will.....

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1