Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
De Tre Stjärnornas Skog
Författare:
Susanne MacFie
Illustratör:
Roland MacFie
Serie: De fyra elementen Del: 3
Utgivningsår: 2006
Förlag: Memo Förlag
ISBN: 91-631-8405-2
Kategori: Ungdom
FantasyÄventyr

De Tre Stjärnornas Skog

av Susanne MacFie

12 Fjärilsröster
Det spännande spelet om De Fyra Elementen går vidare. Ett magiskt och riskfyllt spel, där det gäller att ta sig igenom Sammetsbergen, Vattendeltat, Himlavalvet och Eldsklyftan. Om man klarar det blir man härskare över De Fyra Elementen för en dag och får träffa någon man saknar och längtar efter...
Embla och Noel har redan lyckats ta sig igenom Sammetsbergen och Vattendeltat. Nu gäller det att vinna den stora fågeluppvisningen och att hitta den åtråvärda amuletten, som behövs för att gå vidare till Eldsklyftan.
I Himlavalvet råkar Embla och Noel in i ett gastkramande äventyr med livsfarliga hängbroar, giftiga eldsalamandrar och hämndlystna huvudjägare. Dessutom gör Umber, härskaren i Eldsklyftan, återigen allt för att stoppa dem från att ta sig vidare i spelet.
Förlagspresentation.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA KATALOG! - KLICKA HÄR

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1