Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Shoo bre
Författare:
Douglas Foley
Utgivningsår: 2003
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 91-638-2966-5
Kategori: Boktips på teckenspråk, Ungdom

Shoo bre

av Douglas Foley

12 Fjärilsröster
I nian blir Oscar kär i en lärare, Elias är »kristen« kurd och blir kär i en muslimsk flicka. De går i en förortsskola där konflikter, kärlek, kamratskap och kriminalitet präglar tillvaron. »Shoo Bre« är den första romanen för unga vuxna som så konsekvent skrivits på förortssvenska.

Författaren har även skrivit detta:

 

Om boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

», -1år
Boken handlar om Elias och Oscar som bor i "förorten" och går i 9:an. Elias är inne på brottsliga banor fast han har svurit att sluta med de så inte en till i familjen hammnar i fengelset. Osckar har lite problem med kärleken eller det har blivit problem.
», -1år
I nian blir Oscar kär i en lärare, Elias är »kristen« kurd och blir kär i en muslimsk flicka. De går i en förortsskola där konflikter, kärlek, kamratskap och kriminalitet präglar tillvaron.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1