Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Kompishjärtat
Författare:
Eva Susso
Serie: Hanna och Leonardo Del: 0
Utgivningsår: 2005
Förlag: Alfabeta
ISBN: 9150105299
Kategori: Kapitel 9-12
KompisarKärlek

Kompishjärtat

av Eva Susso

12 Fjärilsröster
Hanna och hennes kompis Leonardo skulle dela kompishjärta. Men en dag kommer en tjej som heter Ismini. Ismini och Leonardo blir vänner. Hanna blir avundsjuk så hon spionerar på dom.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»alva, 10år
kompishjärtat tyckte inte jag va så bra dereckt den hade inte licksom en ja va ska man säga en röd tråd som jag tycker är min smak derekt men den var ganska bra men som jag sa inte derekt min smak eller stil ja va man nu ska säga som sakt jag gillar mäst sona böker som tillexempel handlar om spöcken eller monster eller såklart katter
», -1år
En tjej som heter Hanna och har fåt brev från en hämlig kompis men det står inget namn på breven. Hon tror det är den äkligastä killen i skolan som har skickat brevet. Fast hon hoppasatt det är från den söta Simon i 6:an.
», -1år
Denna boken handlar om Hanna och hennes kompis Leonardo. Dom skulle dela kompishjärta men en dag kommer en tjej som heter Ismini och Hanna blir avundsjuk så hon spionerar på dom. Eva Susso är en författare som skriver som ungdomar kan göra eller känna sig så läs fler böcker om Hanna : Klapp Kram Kyss, Cafe Moonlight och Kärleks exprimentet.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

SNART ÖPPNAR VI VÅR NYA KATALOG! VILL DU TESTA REDAN NU - KLICKA HÄR?

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1