Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Fantomerna
Författare:
Mårten Sandén
Serie: Petrinideckarna Del: 14
Utgivningsår: 2012
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129680140
Kategori: Kapitel 9-12
Deckare

Fantomerna

av Mårten Sandén

12 Fjärilsröster
På Peter, Petras och Lucys skola pågår förberedelserna för fullt inför julspelet som de varje år har i Allhelgonakyrkan. Repetitionerna går så där, tycker Peter. Nån smyger omkring i kyrkan, Lucy verkar bara bry sig om den nye regissören och bästa kompisen börjar tro på vampyrer - på allvar!
Allt verkar ha med den nye regissören, Vladimir Skurko, att göra. Ju mer Peter funderar på honom, desto märkligare blir det. Ingen vekar ha sett honom utomhus i dagsljus och han har alltid ett par gulafärgade glasögon på sig. Han verkar inte fastna på fotografier och gillar inte krucifix. Och är det inte lite märkligt att han kommer från ...Transsylvanien?
Peter tror varken på vålnader eller vampyrer. Däremot är han ganska säkra på att Vladimir Skurko döljer något. Frågan är bara vad?

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

SNART ÖPPNAR VI VÅR NYA KATALOG! VILL DU TESTA REDAN NU - KLICKA HÄR?

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1