Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
VM-sommar
Författare:
Magnus Ljunggren
Utgivningsår: 2010
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 9789163866029
Kategori: Ungdom
Sport

VM-sommar

av Magnus Ljunggren

12 Fjärilsröster
Det är VM-sommaren 1974 och Magnus går i nian. Hans pappa har dött i en trafikolycka och hans mamma väljer att flytta till Sundsvall efter händelsen. Hon vill försöka att börja om på nytt och komma ifrån de smärtsamma minnena. Hon är så upptagen av sin egen sorg att hon inte finns där för Magnus så som han behöver henne. Magnus nya kompisar Krille och Matte är opålitliga. Han vet aldrig riktigt säkert om de menar vad de säger eller om de är ironiska. En sak vet han och det är att Krille har färgteve och rika föräldrar. Det är inte som hemma hos Magnus som har svartvit teve och inte har råd att köpa nya fotbollsskor. Fotboll och kärleken till Ylva är det som är livets kryddor för Magnus. Spänningen som oförmodat dyker upp när Ås-ligan begår rån hade han gärna avstått ifrån. Det är en sann fröjd att läsa trots att jag inte är intresserad av fotboll. Det spelar ingen roll, så bra är det!!!

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

SNART ÖPPNAR VI VÅR NYA KATALOG! VILL DU TESTA REDAN NU - KLICKA HÄR?

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1