Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
 
Underfors
Författare:
Maria Turtschaninoff
Utgivningsår: 2010
Förlag: Söderströms förlag
ISBN: 9789515227393
Kategori: Ungdom
Fantasy

Underfors

av Maria Turtschaninoff

12 Fjärilsröster
Alva är paranoid. Måste ha koll på människor hon möter, tar alltid olika vägar hem. Exakt vad hon är rädd för förstår hon inte själv. Hon vet att hon är adopterad men har inga minnen från tiden före sin nuvarande familj. Men någon vill få henne att minnas. Alva hittar underliga tecken och när en mystisk främling söker upp henne tar nyfikenheten överhanden. Hon följer med honom nedåt, till Underfors. Fängslande om sagoväsen, förtrollningar, onda andar och kärlekens makt i en värld rakt under våran.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationen 

Vad tycker andra om boken?

»Elvira, 12år
Den. Här. Boken. Är. Fantastisk. Jag helt enkelt älskade den! Det var så bra. Hur det kom fram en massa legender och sånt. Det var fantasi, spänning och därtill en liten gnutta kärlek. Det var så underbart bra att jag inte kunde släppa den. En absolut fullpoängare! PS. När boken var slut och jag läst det sista blev jag alldeles tårögd!:) Det var så väldigt vackert.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

SNART ÖPPNAR VI VÅR NYA KATALOG! VILL DU TESTA REDAN NU - KLICKA HÄR?

 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
 

-1