Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Svart bälte
Författare:
Kerstin Lundberg Hahn
Utgivningsår: 2009
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 978-91-29-66982-4
Kategori: Kapitel 9-12
Deckare

Svart bälte

av Kerstin Lundberg Hahn

12 Fjärilsröster
Fredde har börjat med judo och tränar för en tävling i Budapest. Men när han kommer till träningen har det varit inbrott och hela reskassan är bort. Vem gör nåt sånt? Fredde hör tränaren prata i telefon om att pengarna är fixade. Är det han? Eller Nikos som alltid verkar arg och bråkat med tränaren? Fredde, Mimmi och Zacki ger sig in i nåt som nästan blir livsfarligt. Men det händer annat också. Mimmi funderar på bästa kompisen - är de fortfarande bästa kompisar? Varför retas hon när Mimmi vill vara med Fredde? Tredje boken om Fredde, Zacki och Mimmi.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1