Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 

Tre staplar med böcker och siffror 1, 2 och 3

 

 

Tävlingsvillkor för tävlingen om Luddmonstret

Villkor som gäller för deltagande i tävlingen:

 

1. Vem får tävla?: Du som är mellan 6 och 12 år (eller åk F-6 för skolor).

2. Tävlingstid: För att tävlingsbidraget ska vara giltigt måste det skickas in under perioden den 15 mars – 6 maj 2018.

3. Vinster: I förstapriset ingår mat och resa (inom Sverige) samt entrébiljett för ett barn och en vuxen till Bokmässan i Göteborg i september 2018. För pris 2-10 gäller endast prenumerationer på titlar från Egmont Publishing. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra saker.

4. Juryn: Vinnarna utses av en jury. I juryn sitter Katarina Dorbell, Barnens Bibliotek, Jonas Lidheimer, Egmont Publishing, Elisabet Reslegård, Läsrörelsen och Johan Unenge, författare och serieskapare. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Juryn förbehåller sig rätten att ändra i vinnande bidrag.

5. Så får du veta att du vann: Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Vinnaren kommer också att med för- och efternamn samt ort publiceras på internet.

 

Det juridiska.... be en vuxen läsa och förklara för dig!
 

6. Varför vi sparar dina uppgifter: De uppgifter du lämnar om dig själv (din adress och epost) behövs för att vi ska kunna kontakta dig. Vi tar bort alla uppgifter i vår databas så fort tävlingen är avslutad.  Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje man.  Kontakta oss på Barnensbibliotek.se om du vill att vi tar bort dina uppgifter innan tävlingen är avslutad. Det innebär förstås att du inte kan delta i tävlingen längre. 

7. Förälder eller vårdnadshavare måste godkänna: Genom att skicka in ett bidrag säger du också ja till att vi sparar dina uppgifter ett tag och att ditt namn publiceras på internet om du vinner. Eftersom du är under 18 år måste du be om en förälders eller vårdnadshavares ok för detta. Inte för att få skicka in ett tävlingsbidrag, det har du alltid rätt till! - utan vi behöver veta att det är ok att vi sparar en uppgift om dig ett tag.
Gör så här: Skriver du till oss via mail eller post be en förälder skriva sina kontaktuppgifter (epost eller telefon) i mailet eller brevet.
I formuläret ber du en förälder skriva i sin epostadress.

ELLER, be din lärare att skicka in åt dig. Då hör vi av oss till läraren som får berätta för dig att du vunnit.

8. Upphovsrätt: När du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten för ditt bidraget till Läsrörelsen/Nätverket Läslov v 44. Det betyder att du lovar att Läsrörelsen får använda ditt bidraget på olika sätt.  Så länge Läsrörelsen behöver och utan ersättning.

Har du frågor om villkoren är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Arrangör: Egmont Publishing, Barnens Bibliotek, Läsrörelsen och nätverket Läslov v. 44

-1