Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
I morgon när kriget kom
Författare:
John Marsden
Utgivningsår: 2006
Förlag: Bonnier Audio
ISBN: 91-7953-431-7
Kategori: Ljudbok
SkräckÄventyr

I morgon när kriget kom

av John Marsden

12 Fjärilsröster
Sju ungdomar ger sig ut för att campa i vildmarken. När dom kommer hem så är många djur döda, husen är tomma och soldater har tagit över i staden. För att inte bli tagna av de främmande soldaterna flyr de upp i bergen igen. De tar med sig så mycket de kan men det är tufft att leva gömda. Översättare: Svensson, Elsa. Uppläsare: Kjellman, Björn

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationen 

Vad tycker andra om boken?

»ifrah, 15år
jag tycker om boken jätte mycke för att den är lätt att förstå
», -1år
Det handlar om några ungdommar som åker till en plats som heter Helvetet oc kampar där några dagar. När dom kommer hem till deras land är det krig och deras föreldrar är fångna så dom får klara sig själva och det händr alltid några spennnande sacker med dom. Mer kan jag inte berätta för då berätta jag allitng.
», -1år
Sju ungdomar ger sig ut för att leva vildmarksliv under några dagar. När de kommer tillbaka till civilisationen upptäcker de att allt är öde. Huset är tomt, hundarna döda, elströmmen borta och telefonen fungerar inte. I granngården är det likadant. Australien har blivit invarderat av en främmande makt.
», -1år
Den handlar om 7 ungdomar i australien och det är krig där. Den är otroligt spännande-
», -1år
Jag tycker att boken är spännande och den är väldig rolig. Sju ungdomar ger sig ut för att leva vildmarksliv under några dagar.När dom kommer tillbaka till civilisationen upptäcker de att allt är öde. Huset är tomt, hundarna döda och telefonen fungerar inte. I granngården är det likadant. Australien har blivit invaderat av en främmande makt.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1