Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Om jag kunde drömma
Författare:
Stephenie Meyer
Utgivningsår: 2006
Förlag: Damm Förlag
ISBN: 917130200X
Kategori: Ungdom, Boktips på teckenspråk

Om jag kunde drömma

av Stephenie Meyer

12 Fjärilsröster
Bella flyttar till sin pappa i den regniga småstaden Forks. Att börja en ny skola blir lättare än hon räknat med. Men en av eleverna reagerar jättekonstigt när Bella kommer. Den vackra Edward ser ut som om han avskyr henne. Varför då? De har ju aldrig träffats förut. Förbryllad och starkt påverkad av Edward försöker hon förstå vad som händer och varför han beter sig så konstigt. Sanningen är mer än skrämmande - ändå är hon inte rädd. En annorlunda och omöjlig kärlekshistoria.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»Evin, 13år
Twiligt är min favorit bok jag någonsin har läst, jag rekommenderar verkligen den!!
»Felicia, 13år
Asså, jag trodde att jag inte skulle tycka om twilight, men det gjorde jag! Bara att det var lite överdrivet när hon beskrev Edward så här: "Hans perfekta ansikte" (eller något i den stilen...) Men bortsett från det så är den JÄTTE bra!
»Jossan, 13år
ÄLSKAR TWILIGHT BÖCKERNA Om du inte har läst dom, LÄS Om du har läst dom, LÄS IGEN :D //Jossan
»Marlene, 11år
Älskar Twilight!!!!! Sjukt bra asså, dom som inte har läst den: LÄS DEN!!! OCH DOM ANDRA BÖCKERNA!!! Man får verkligen en fantastisk läsupplevelse!!!!!! <<333
»martina, 12år
Asså boken är bra och jag har sjäv läst alla delarna men börjar tycka att vissa tjatar lite väl mycket om den. Det jag menar är att när man t ex säger "ohh jag älskar twilight ,jag kan inte leva utan den" alltså överdriver och är väldigt dramatiska tycker jag bara är synd. Nu ska till och med Stephanie Meyer släppa en till bok om hur det var när de nyfödda skulle jaga bella och company men kom igen boken är bra, hon har skrivit den jättebra och så men hallå varför göra det uttjatat. Sedan tycker jag att boken var bra i sig, kunde tom inte släppa den utan läste ut den direkt när jag hade fått den. Men ändå vissa gör boken löjlig genom att säga o gud jag älskar den och etc, det är typ som när vissa tjejer ska prata om sin häst,de säger typ o vad jag saknar min älskling starlight eller vad det nu heter asså man förlöjligar boken fattar ni.Heheh men boken var bra.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1