Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Falska ansikten
Författare:
Kerstin Lundberg Hahn
Illustratör:
Jens Ahlbom
Serie: Kajsa Del: 5
Utgivningsår: 2006
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129662573
Kategori: Kapitel 9-12
DeckareÄventyr

Falska ansikten

av Kerstin Lundberg Hahn

12 Fjärilsröster
Kajsa och Johan är på semester i en liten by i Spanien. Kajsa har fått i skoluppgift att titta på några tavlor på konstmuseet. Där finns mycket värdefulla tavlor. Just när barnen går runt hörs ett skrik och tjuvlarmet går igång. En Picasso-tavla är stulen! Vem kan ha tagit den? Vakten som sov? Kassörskan? Mannen i den vita kostymen som hade så bråttom? För inte är det väl den unga konstären Laura? Som vanligt kan inte Johan och Kajsa låta bli att fundera och spana.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

», -1år
Kajsa och Johan är på semester i en liten by i Spanien. Kajsa har fått i skoluppgift att titta på några tavlor på konstmuseet. Där finns mycket värdefulla tavlor. Just när barnen går runt hörs ett skrik och tjuvlarmet går igång. En Picasso-tavla är stulen! Vem kan ha tagit den? Vakten som sov? Kassörskan? Mannen i den vita kostymen som hade så bråttom? För inte är det väl den unga konstnären Laura? Som vanligt kan inte Johan och Kajsa låta bli att fundera och spana.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1