Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
En enda kväll
Författare:
Mats Berggren
Utgivningsår: 2006
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9129662923
Kategori: Ungdom, Boktips på teckenspråk
GråtaKompisarKärlek

En enda kväll

av Mats Berggren

12 Fjärilsröster
Martin och Esperanza har varit ett par länge. De tror att de vet det mest om varandra. Allting förändras när Martin tar hand om en kvarglömd dator på tunnelbanetåget. När han hackar sig in i datorn, för att finna namnet på ägaren, läser han en ung flickas dagbok. Han inser att det kanske hänger på honom om hon skall överleva natten. En enda kväll kommer att för alltid förändra livet för Martin, Esperanza och Alexandra.

Författaren har även skrivit detta:

 

Lyssna på bokpresentationenOm boken på teckenspråk:


 

Vad tycker andra om boken?

»Agnes, 14år
Bra
»wille, 15år
den är fett bra tipsar den här boken yo yo
», -1år
boken handlar om 3 personer som möts under en dramatisk kväll, och det förändrar deras liv. Jag tycker att boken är inte bra för att handlingen skulle ha varit bättre.
», -1år
Det handlar om en kille som heter Martin. Han bor i Stockholm hos sin sjukskrivna mamma och har alltid haft det dåligt. En dag när han åker tunnelbana glömmer en tjej en dator på tunnelbanan. Martin ska läma tillbaka datorn till henne. Men innan han gör det så läser han hennes dagbok på datorn. Där får han veta att hon ska ta självmord med piller. Han åker hem till tjejen och försöker stoppa henne.
», -1år
den handlar om en kille som heter martin o hans tjej esperanza en dag så sitter martin o esperanza på tåget påväg hem o den sitter en tjej bakom dom med ene dator och när den tjejen så kallad alexandra hoppar av så glömmer hon sin dator kvar på tåget o martin får ett mejl till datorn att hittelön för den är 1000 spänn så martin går hem till alexandra och när han plingar öppnar ingen så han kollar om dörren är öppen så han öppnar o kollar var hon är han hör ett svagt ljud från toan där sitter alexandra med en piller burk brevid sig....... mer Berättar jag inte för då avslöjas boken men ja tyckte att den kunde va lite långtråkig då och då ..... så ja ger den en 4 av en 10

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1