Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Harry Potter och Det fördömda barnet : Del ett och två
Författare:
J. K. Rowling
Jack Thorne
John Tiffany
Serie: Harry Potter Del: 8
Utgivningsår: 2016
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129701852
Kategori: Kapitel 9-12
Fantasy

Harry Potter och Det fördömda barnet : Del ett och två

av J. K. Rowling Jack Thorne John Tiffany

12 Fjärilsröster
Det har alltid varit svårt att vara Harry Potter, och det är inte mycket enklare nu när han är en överarbetad anställd på Trolldomsministeriet, make och pappa till tre skolbarn. Medan Harry brottas med ett förflutet som ständigt gör sig påmint, måste hans son Albus slåss mot ett arv han aldrig velat ta del av. Det förflutna och nutiden smälter samman på ett olycksbådande sätt och både far och son blir medvetna om den obekväma sanningen: Ibland kommer mörkret från platser man inte väntat sig. Boken baseras på en pjäs av Jack Thorne. Denna repetitionsutgåva av teatermanuset berättar den fortsatta historien om Harry Potter, hans vänner och familj.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»jamie, 10år
jag har inte läst än men jag tror nog det kommer vara den bästa j.k rowling boken jag nånsin läst allvarligt jag tycker så

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1