Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Warriors. Ut i det vilda
Författare:
Erin Hunter
Serie: Första profetian Del: 1
Utgivningsår: 2016
Förlag: BOKFABRIKEN
ISBN: 9789176292778
Kategori: Kapitel 9-12
Vilda djurÄventyrHusdjur

Warriors. Ut i det vilda

av Erin Hunter

12 Fjärilsröster
Tamkatten Rost längtar ut i det vilda. Dit där det finns möss och fåglar och vattnet inte smakar metall. En dag går han längre än vanligt och stöter på vilda katter. Katter från Åskklanen. Rost stannar hos dem och får namnet Eldtass. Men kan en tamkatt klara av det hårda livet i det vilda? Kan Eldtass bli en krigare?
Sedan urminnes tider har det funnits klaner och regler, men nu har balansen rubbats. Krigare gör räder mot Åskklanen. Katter dödas, kattungar rövas bort och hela Åskklanen är i fara.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Fotini, 11år
Jag ÄLSKAR alla Warriors-böcker!! De är alltid så spännande och händelserika och det är jättekul att det finns böcker om katters liv. Warriors-serien är helt enkelt den bästa serien i världen!!

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1