Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Skämmerskans dotter
Författare:
Lene Kaaberbøl
Serie: Skämmerskans barn Del: 1
Utgivningsår: 2005
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129662696
Kategori: Kapitel 9-12
FantasyÄventyr

Skämmerskans dotter

av Lene Kaaberbøl

12 Fjärilsröster
Det är faktiskt Cillas fel att Dina blev biten av en drake. Det tycker Dina, som är dotter till en skämmerska. Och Dina har ärvt sin mammas gåva. När människor ser henne i ögonen ser de sig själva och allt de någonsin gjort som de skäms för. Dina hatar sin gåva, för så klart vill ingen se henne i ögonen, och ingen, allra minst Cilla, kommer på tanken att vara vän med henne. En dag kommer en ryttare, Drakan, och vill hämta henne. Dinas mamma är ute på uppdrag och nu behöver hon Dinas hjälp. Drakan möter Dinas blick utan minsta skam, så han kan absolut inte vara en ond människa. Eller...?

Det finns tre böcker till i serien om Skämmerskans dotter: Skämmartecknet (del 2), Ormens gåva (del 3) och Skämmarkriget (del 4).

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1