Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Jävla Lucia
Författare:
Mårten Melin
Utgivningsår: 2013
Förlag: En bok för alla
ISBN: 9789172216723
Kategori: Ny upplaga/pocket
FantasyKärlek

Jävla Lucia

av Mårten Melin

12 Fjärilsröster
Det är nåt märkligt med den nya tjejen i klassen. För det första kliver hon rakt in i klassen utan att nån vet att hon ska komma. Hon vänder upp och ner på reglerna i klassen. Kungen i klassen hamnar raskt längst ner och alla börjar plöstligt argumentera emot sin lärare. Förvirring! Och hur kan Lucia veta att Martin är störtkär i Leena? Det blir en omtumlande tid för klassen, men mest för Martin.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Tuva Olofsson, 10år
Jag tycker att boken är ett spännande äventyr och kan tipsa alla Fantasy älskare att läsa boken. I speciellt den här boken har Mårten fångat läs-upplevelsen! På samma gång är den spännande och nästan åt hållet "roman" Den här boken tyckte jag var perfekt och super bra! Tuva

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1