Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Det glömda guldet
Författare:
Kerstin Lundberg Hahn
Serie: Kajsa Del: 4
Utgivningsår: 2004
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129660739
Kategori: Boktips på teckenspråk, Kapitel 9-12
DeckareÄventyr

Det glömda guldet

av Kerstin Lundberg Hahn

12 Fjärilsröster
Kajsa åker med sin mamma till Norrland och kusinerna Anton och Linn. Det blir en spännande sommarvecka. Vad är det egentligen som händer vid den gamla gruvan? Varför är granngubben Vincent ute om nätterna och hur ska det gå för de tama älgarna? Kusinerna tänker ta reda på svaren även om det är farligt.

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

», -1år
Detta är fjärde boken om Kajsa.. Den här gången ska hon och hennes mamma åka till mammans kusin Erland, Erland bor med sin fru och sina barn Anton och Linn i ett hus på landet. Den gamla grunvan som ligger i skogen inte så långt ifrån där Anton och Linn håller man på och göra iordning för turister men nu väntar man på pengar från eu så det är igen bommat. En natt vaknar kajsa av att det är nåon som skjuter i skogen...... Vem kan denna mystiske jägare vara, och har han något att göra med dom mystiska gruvarbetarna som kommer till gruvan.....
», -1år
Boken handlar om Kajsa som tillsammans med sin mamma åker till mammans släktingar ute på landet. Därute träffar Kajsa sina sysslingar Anton och Linn. Dom visar Kajsa en gammal gruva som det sägs finnas guld i.Medan dom undersöker gruvan händer mycket konstiga saker. Kajsa vaknar tidigt på morgonen av ljud som kanske är skottlossning och en av gårdens halvtama älgar har försvunnit.

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1